Geverifieerd

Saartje Roelens

Introductie:

Zoekt u een betrouwbare en erkende partner die u kan adviseren op vlak van voeding en dieet? Hierin zal ik trachten om u op een zo correct mogelijke manier te helpen en bij te staan. Nadat ik in 2003 mijn bachelor diploma "Dieet- en voedingsdeskundige" behaalde aan de Erasmus hogeschool te Brussel, waar ik reeds de nodige theoretische kennis opdeed, heb ik mij eerst verdiept in het praktijkgebeuren. Dit deed ik door in voedingslaboratoria en bij voedingsproducenten opvolging te doen van het volledige voedselproces.
Na deze praktijkervaring startte ik in 2005 met m'n zelfstandige praktijk. Consultaties worden uitgevoerd in mijn privé praktijk te Ramsdonk en in Atlas Kliniek te Meise.

Dagelijks word ik geconfronteerd met het feit dat obesitas of overgewicht "zwaar" kan doorwegen op het leven van de patiënt en zijn omgeving. Dit was voor mij de aanleiding om mij toe te leggen op een individuele begeleiding van mensen die op zoek zijn naar het juiste evenwicht tussen voeding en gewicht met als uiteindelijke doel een evenwicht te vinden en het bevorderen van de gezondheid. We vertrekken vanuit een haalbare stelling die we samen met succes zullen afronden.

Daarnaast kan u bij mij ook terecht voor advies, begeleiding en ondersteuning bij allerhande vragen en/of behandelingen inzake voeding en dieet.
Tevens kan u bij mij ook terecht voor een uitgebreid sportdieet, dieet voor diabetici, mensen met hart- & vaatziektes, dieet ter verbetering van cholesterol,...

 Voorgestelde dietistes

Fitforyou
Geverifieerd
 Als gezond gewicht verliezen uw doel is of als u bepaalde allergiën heeft, neem zeker contact met ons op.
Mechelsesteenweg
3020 Herent


Diëtistenpraktijk Lotte De Clercq
Geverifieerd
Minister Liebaertlaan 43
8500 Kortrijk


Bodybalans
Geverifieerd
De wellness-industrie draait op volle toeren! Van overal worden we bestookt met reclame die ons belooft er JONGER, MO...
Halveweg 28
3600 Bokrijk

Neem contact op


Adresgegevens

Saartje Roelens
Tisseltstraat 45
1880 Ramsdonk