Geverifieerd

Lotte De Clercq

Introductie:

Er bestaan veel diëten en soms kan het moeilijk zijn om te weten wat nu een goede en gezonde manier van eten en leven is. Om het voor jou gemakkelijk te maken help ik je uiteraard bij deze keuze. Door mijn ervaringen kan ik je hulp bieden bij verschillende diëten, samen kijken we hoe we terug pak kunnen krijgen op je eetgewoontes en passen deze aan.

Daarnaast zijn er verschillende soorten consultaties waaruit je kan kiezen, namelijk: thuisconsultatie, consultatie op de praktijk of een E-consultatie. Het verschil tussen deze consultaties kan je te weten komen door verder te klikken in het linkermenu.

Naast individuele consultaties kan je ook kiezen voor een gezinsconsultatie of groepsconsultatie. Dit is eigenlijk dat je met meerdere mensen op dieet wilt en hiervoor een afspraak wilt maken. Je wordt dan samen behandelt, maar je kan later er ook voor kiezen om afzonderlijk behandelt te worden.

 Voorgestelde dietistes

Diëtistenpraktijk Lotte De Clercq
Geverifieerd
Minister Liebaertlaan 43
8500 Kortrijk


Dieetk10
Geverifieerd
Bent u op zoek naar informatie rond gezonde voeding, wenst u te vermageren, is uw cholesterol te hoog of hebt u een b...
Hooiveld 9
2520 Ranst


Diëtiste Suzy Michiels
Geverifieerd
De eerste consultatie maken we uitgebreid kennis, er wordt gepolst naar uw achtergrond wat diëten betreft en naa...
Wijngaard 41
3110 Rotselaar

Neem contact op


Adresgegevens

Lotte De Clercq
Elyzeese Velden 19
9000 Gent