Geverifieerd

Leen Gernaey

Introductie:

Ik ben sinds juni 2004 afgestudeerd aan het KHBO te Brugge. In oktober 2004 ben ik gestart met mijn eigen praktijk te Oostkamp. Momenteel is dit enkel op woensdagnamiddag en -avond, op afspraak.

2-wekelijks kan men op zaterdagvoormiddag in Dudzele en donderdagavond in de Baliebrugge (Ruddervoorde) bij mij terecht. Ook hier telkens op afspraak.

In december 2010 ben ik aan de Arteveldehogeschool Gent afgestudeerd als diabeteseducator. Een diabeteseducator werkt nauw samen met de huisarts in het kader van het begeleiden van de diabetespatiënten bij het Zorgtraject.

In 2011 heb ik de opleiding Voeding en sport aan de HAN in Nederland gevolgd en ook afgerond. Doordat voeding een belangrijk onderdeel is voor een sporter wil ik me hierin ook verdiepen en de info doorgeven aan hen. Zowel professionals als recreanten kunnen hiervoor mij contacteren.

Waarvoor kan men bij mij terecht?

  • Weet je niet zeker of je voeding aanleunt aan de gezonde voeding? Contacteer me gerust en we kijken dat samen allemaal even na.
  • vermageringsdieet
  • cholesterol
  • lactose-intolerantie
  • diabetesvoeding / diabeteseducator
  • begeleiding en advies van de sportvoeding.Voorgestelde dietistes

Body Wave
Geverifieerd
In 2003 begon licentiaat kinesiste en voedingsconsulente Tinneke De Vos aan de verwezenlijking van een lang gekoester...
Albert Grisarstraat 17
2018 Antwerpen


Nutripunt
Geverifieerd
Praktijkadressen: Krommestraat10, 9550 Steenhuize (Herzele)         &...
Krommestraat 10
9550 Steenhuize


Esana
Geverifieerd
We horen of lezen bijna dagelijks over het belang van een gezonde voeding. Alleen krijgen we ook veel tegenstrijdighe...
Nieuwstraat 125
3550 Heusden-Zolder

Neem contact op


Adresgegevens

Leen Gernaey
Vlamingstraat 10
8020 Ruddervoorde