Geverifieerd

Diëtistenpraktijk Nel Mermans

Introductie:

Zoals jullie allemaal wel zullen merken, wordt er de laatste jaren meer en meer aandacht besteed aan gezonde voeding. Gelukkig maar, want een gezonde voeding vormt de basis van een gezond lichaam en dus ook van een gezonde geest ! Een gezonde voeding is geen standaardpakket en kan dus verschillen naar gelang de persoon en de situatie. Met dit als uitgangspunt wil ik u, samen met mijn collega Linda Blockx, begeleiden in het streven naar een gezonde voeding en een gezond lichaam. Wil je enkele kilo's vermageren ? Heb je voedingsadvies nodig voor aandoeningen zoals diabetes, verhoogde cholesterol, maag- en darmklachten,... Of ben je gewoon een intensieve sporter en heb je graag advies over sportvoeding ? Graag helpen we je verder !

Naast voedingsadvies en het proteïnedieet kan je voortaan bij ons ook terecht voor figuurcorrectie en -versteviging, m.a.w. plaatselijk afslanken dankzij de Powerplate in combinatie met de Narl517.

 Voorgestelde dietistes

Studio WDM
Geverifieerd
In 2002 studeerde ik met onderscheiding af aan de Katholieke Hogeschool Leuven als gegradueerde in Voedings- en Dieet...
Geldenaaksevest 78
3000 Leuven


Eat to be Fit (Marijke Van Der Schueren)
Geverifieerd
Praktijk gelegen te Ninove m...
Leopoldlaan 3/1
9400 Ninove


Diëtistenpraktijk Simon Strubbe
Geverifieerd
Als zelfstandig erkend diëtist in Brugge sta ik open voor een multidisciplinair samenwerkingsverband tussen arst...
Jan Van Hulststraat 10
8000 Brugge

Neem contact op


Adresgegevens

Diëtistenpraktijk Nel Mermans
Turnhoutsebaan 21d
2480 Dessel