Geverifieerd

Diëtiste Ellen Vandamme

Introductie:

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Ellen Vandamme. In juni 2006 studeerde ik af als bachelor in de Voedings- en dieetkunde aan de Katholieke Hogeschool Brugge Oostende. De Kellog’s Prijs voor Diëtetiek Op 6 december 2006 werd mijn eindwerk beloond met de derde plaats in de Kellog’s Prijs voor de Diëtetiek 2006. Deze prijs wordt georganiseerd in samenwerking met de Vlaamse Vereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten enerzijds en de Union Professionelle des gradués en Diététique de Langue Française anderzijds.
Vervolgens heb ik een vakantievervanging gedaan als diëtiste in het Elisabeth Ziekenhuis te Sijsele waar ik ook stage heb gelopen. Momenteel combineer ik mijn zelfstandige praktijk met lesgeven in het secundair onderwijs.
De titel van diëtist(e) is wettelijk beschermd en mag enkel worden toegekend aan mensen die zijn afgestudeerd als bachelor in de Voedings- en Dieetkunde. Als diëtiste ben ik lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten en ik ben een door het RIZIV erkende diëtiste.

 Voorgestelde dietistes

Nutripunt
Geverifieerd
Praktijkadressen: Krommestraat10, 9550 Steenhuize (Herzele)         &...
Krommestraat 10
9550 Steenhuize


Wit-Gele Kruis Limburg
Geverifieerd
Voeding en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer uw gezondheid te wensen overlaat, kan het nutt...
Welzijnscampus 25
3600 Genk


Lies Vandersyppe - Dietiste - voedings- en dieetkundige - gezondheidscoach
Geverifieerd
  Sinds 2004 ben ik actief als erkend diëtiste (RIZIV 5-60853-01-601).   Ik st...
Stationsstraat 104
8490 Jabbeke

Neem contact op


Adresgegevens

Diëtiste Ellen Vandamme
Baron Ruzettelaan 399
8310 Assebroek